Автоновини

Ford представив оновлений позашляховик Everest

Фото: Ford

Компанія Ford представила оновлену версію позашляховика Everest. Автомобіль можна придбати в семимісному варіанті. Продажі новинки повинні початися до кінця нинішнього року.

Новинку побудували на платформі пікапа Ranger. Позашляховик отримав 2,0-літровий турбодизельний мотор. Потужність агрегату становить 213 к.с. Двигун працює спільно з 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Витрата палива становить 6,9 л на 100 км шляху.

Також в моторній гамі залишився 3,2-літровий п’ятициліндровий дизель з віддачею 200 кінських сил. Цей двигун працює спільно з шестиступінчастим “автоматом”.

Водієві доступні система автономного екстреного гальмування, функція виявлення пішоходів і система утримання в смузі руху. Також автомобіль отримав модернізовану підвіску і поліпшену гальмівну систему.

Крім цього, на базі пікапа Ford Ranger нового покоління американська компанія побудує відроджений позашляховик Bronco. Продажі автомобіля повинні початися не раніше 2020 року. Складання моделі буде налагоджено на заводі в Мічигані. За неофіційними даними, новий позашляховик Ford Bronco оснастять 2,7-літровим бензиновим мотором EcoBoost V6. Потужність агрегату складе 325 кінських сил. Також в Ford обговорюють розробку гібридної версії моделі.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook