Автоновини

Mercedes-AMG випустить надпотужний гібрид

Фото: Mercedes-AMG

Компанія Mercedes-AMG збирається в майбутньому використовувати надпотужну гібридну установку, яка дебютувала на прототипі GT Concept в минулому році, на серійній моделі. Про це в інтерв’ю Digital Trends, розповів глава підрозділу Тобіас Моерс.

Топ-менеджер не уточнив, яка точно машина отримає гібридну установку. Він лише заявив, що інженери бренду ведуть роботу над серійною версією автомобіля.

Гібридна силова установка, створена на основі чотирьохлітрового твін-турбо мотора V8. Двигун внутрішнього згоряння працює в парі з електричним мотором, встановленим на задній осі. Сумарна віддача агрегатів становить 805 кінських сил.

Дизайн GT Concept нагадує Mercedes-AMG GT3. Автомобіль побудували на платформі MRA. Це ж шасі на даний момент використовують C63, E63 і S63 AMG. Для зниження ваги деталі седана виконані з алюмінію і високоміцної сталі.

Також в планах Mercedes-AMG розробити нове покоління автомобілів «зарядженої» лінійки C-Class – з індексом «63». Машини, швидше за все, також отримають гібридну силову установку.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook