Автоновини

Aston Martin випустить електричний кросовер під суббрендом Lagonda

Фото: Aston Martin

Компанія Aston Martin планує випустити електричний кросовер в 2021 році. Автомобіль буде продаватися під суббрендом Lagonda. Основними конкурентами машини стануть Rolls-Royce Cullinan і Bentley Bentayga, повідомляє Autocar.

Судячи з перших зображень, дизайн моделі буде повторювати концепт Lagonda Vision Concept, який був показаний на автосалоні в Женеві в цьому році. Новинка отримає повний привід і стане, за словами представників Aston Martin «виключно розкішним» автомобілем. Кожен з електричних кросоверів буде збиратися вручну. Інші подробиці про машину поки тримаються в секреті.

Також в планах у компанії побудувати в 2019 році електричну версію седана Rapide. Новинка отримає назву RapidE. Швидше за все, електрокар буде випущений обмеженим тиражем. Очікується, що для покупки будуть доступні тільки 155 екземплярів моделі. Виробництво моделі буде налагоджено в Великобританії.

Концепт-кар Lagonda Vision оснащується передніми кріслами, які можуть повертатися на 180 градусів, щоб пасажири могли сидіти обличчям один до одного. Завдяки рульової колонки з електроприводом автомобіль може змінювати конфігурацію під правобічну або лівобічну схему руху.

Прототип також отримав автопілот четвертого рівня. Це означає, що автомобіль здатний пересуватися повністю самостійно, однак при бажанні водій в будь-який момент може взяти керування на себе.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook