Авто на єврономерах Автоновини

Ультиматум власників “євроблях”: або легалізація, або чиновники пересядуть на українські авто

Чиновники запевняють, що легалізація автомобілів з єврономерами загрожує вітчизняному авторинку. При цьому самі вони купувати українські автомобілі не хочуть. Про це в коментарі UNN заявив представник “Авто Євро Сили” Олександр Савченко.

“Якщо наші чиновники хочуть захистити український ринок – нехай пересядуть на Таврії і Славути. Ми ж вважаємо, що українці мають право купувати автомобілі за прийнятними цінами.

Чому в Росії авто стоять на 40% дешевше? Чому європейський автомобіль 90-х років безпечніше, ніж вітчизняний 2010-х? І чому, врешті-решт, Ніна Южаніна сама не пересяде на український автомобіль? “- заявив він.

Нагадаємо, днями Глава комітету ВР з питань податкової і митної політики Ніна Южаніна заявила, що питання про легалізацію “євроблях” буде на порядку денному тільки після узгодження захисту вітчизняного ринку.

Серед тих, хто категорично проти легалізації “євроблях” – член цього ж Комітету, народний депутат від групи “Відродження” Дмитро Святаш, який лобіює інтереси автокомпаній “АІС”, що належить йому та Василю Полякову.

У той же час, подібне протистояння між парламентом і активістами може закінчитися черговим масовим протестом, попереджають в “Авто Євро Сила”.

“Ми будемо протестувати і будемо відстоювати свої права”, – резюмував Олександр Савченко.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook