Автоновини

З розбитих автомобілів Volkswagen зробили захисні чохли для смартфонів

Фото: Volkswagen

Шведський підрозділ компанії Volkswagen спільно NordDDB вирішила випустити партію захисних чохлів для iPhone 8. При їх виготовленні застосовувався листовий метал з автомобілів німецького бренду, які були розбиті в аваріях. Всі ці ДТП сталися з вини водіїв, які користувалися своїми смартфонами за кермом, не маючи спеціальної гарнітури.

Захисні чохли вийдуть обмеженою партією в 153 примірника, кожен з них виконаний вручну. За задумом Volkswagen, такі корпусу будуть попередженням для автовласників про неприпустимість відволікатися на гаджети під час поїздки. Ціна на один чохол становить 69 доларів.

«Ми знаємо, часто перебуваючи за кермом автомобіля ви дістаєте смартфон, щоб відповісти на дзвінок або написати повідомлення. Однак, слід пам’ятати, що при цьому ризик потрапити в аварію виростає в 23 рази. Тому, важливо розуміти, наскільки серйозною є ця проблема. Такі захисні чохли на телефоні змусять вас двічі подумати, перш ніж скористатися смартфоном», – заявив представник шведського підрозділу Volkswagen Йохан Карлссон.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook