Автоновини

Jaguar удосконалив свій найпотужніший і найшвидший автомобіль

Фото: Jaguar Land Rover

Компанія Jaguar модернізувала найпотужніший і найшвидший дорожній автомобіль в своїй історії – 600-потужний седан XE SV Project 8. Суперседан отримав вдосконалену конструкцію і гальмівні механізми.

Так, інженери британської марки використовували нові сайлентблоки і більш жорсткі пружини в підвісці, а також посилені кріплення двигуна. Плюс до всього, на седані використовували модернізовані гальмівні механізми, що забезпечують «покращене почуття педалі». За словами розробників, дані зміни істотно поліпшили керованість автомобіля.

Jaguar XE SV Project 8 оснащений п’ятилітровою компресорною «вісімкою» від суперкара F-Type SVR, віддача якої підвищилася з 575 до 600 кінських сил. Крутний момент залишився тим самим – 700 Нм. Суперседан здатний розганятися з місця до 96 км / год за 3,3 секунди, а його максимальна швидкість перевищує 320 км на годину.

Восени минулого року суперседан Jaguar XE SV Project 8 встановив новий рекорд «Північної петлі» Нюрбургрінга серед серійних автомобілів з чотирма дверима. «Заряджена» модифікація найменшої моделі британської марки проїхала коло по «Нордшляйфе» за 7 хвилин і 23 секунди.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook