Автоновини

У BMW розповіли про відроджене купе 8-Series

Фото: BMW

Компанія BMW опублікувала фотографії тестового прототипу відродженого купе 8-Series, а також навела деякі технічні подробиці про модель. Прем’єра «вісімки» відбудеться в середині червня в рамках добового марафону «24 години Ле-Мана».

На знімках зображений прототип топової модифікації моделі, яка отримає індекс M850i xDrive. Купе оснастять істотно модернізованим бензиновим 4,4-літровим двигуном V8 з двома турбінами, що розвиває 540 к.с. і 750 Нм крутного моменту (доступний при 1800 об / хв).

BMW M850i отримає систему повного приводу і повнокероване шасі. На малих швидкостях задні колеса будуть повертатися під невеликим кутом в протилежну сторону до передніх, що поліпшить маневреність автомобіля. На високій швидкості, навпаки, вони будуть повертатися в ту ж сторону заради підвищення стійкості.

Нову «вісімку» побудують на модульній архітектурі CLAR, яка лежить в основі моделей 5-Series і 7-Series. Передбачається, що з останньою купе розділить і основну лінійку силових агрегатів. Базовим стане трилітровий дизельний мотор, який отримає модифікацію з індексом 830d. Крім того, не виключено, що у моделі з’явиться версія з 12-циліндровим агрегатом.

«Заряджений» варіант M8 оснастять модернізованою версією 4,4-літрового мотора від седана M5 нового покоління, який зараз розвиває 600 кінських сил. Від нього ж купе дістанеться і система повного приводу.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook