Автоновини Пекін-2018

Марка DS розробила 1360-потужний карбоновий електрокар

Фото: DS

Марка DS, що входить до складу французького альянсу PSA, представила концептуальний 1360-потужний карбоновий гіперкар X E-Tense. Прем’єра прототипу відбулася в рамках Пекінського автосалону.

Розробники відзначили, що новинка являє собою «погляд на гоночний автомобіль 2035 року». Двомісний суперкар, побудований на надлегкому карбоновому шасі, отримав торсіонну підвіску.

DS X E-Tense оснастили двома електричними моторами, які розташувалися на передній і задній осі. При стандартній їзді агрегати в сумі видають 540 к.с., проте в разі активації спеціального гоночного режиму «Circuit» їх віддача збільшується до 1360 к.с., що еквівалентно 1 мегават.

Прототип також отримав систему повністю автоматичного управління, яка контролюється за допомогою спеціального віртуального асистента під назвою IRIS, який відображається в відео голографічного зображення в кабіні.

Раніше керівництво марки DS пообіцяло, що бренд буде щороку випускати як мінімум по одній гібридній моделі. Останнім таким автомобілем став кросовер DS 7 Crossback. До складу силової установки входить бензиновий двигун, що розвиває 200 к.с., а також два 80-кіловатних електромотора. В сумі агрегати видають 300 кінських сил. Виключно на електричній тязі кросовер здатний проїхати 59 кілометрів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook