Автоновини

Hyundai i20 оновився і отримав «робота» з двома зчепленнями

Фото: Hyundai

Компанія Hyundai представила оновлений компактний хетчбек i20. Після рестайлінгу модель можна буде замовити з роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями.

Від попередника оновлений Hyundai i20 можна буде відрізнити по видозміненому передньому і задньому бамперу, а також завдяки модернізованій радіаторній решітці, заднім ліхтарям і колісним дискам іншого дизайну. Крім того, за додаткову плату автомобіль можна оснастити панорамним дахом.

Hyundai i20 отримав новий інформаційно-розважальний комплекс з семидюймовим сенсорним дисплеєм, а також підтримкою інтерфейсів Apple CarPlay і Android Auto. Топові версії моделі будуть пропонуватися з GPS-навігатором.

Список доступних електронних помічників включив систему автоматичного екстреного гальмування, контроль рядності руху і стеження за втомою водія.

Лінійка двигунів залишилася колишньою, але при цьому всі мотори отримали систему «старт-стоп». Плюс до всього, топовий трициліндровий двигун робочим об’ємом один літр потужністю 120 к.с. тепер може поєднуватися з семиступінчастим “роботом” з двома зчепленнями власної розробки Hyundai.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook