Автоновини

Mitsubishi Lancer перетворять на кросовер

Фото: Autoexpress

Mitsubishi планує використовувати назву Lancer для свого нового компактного кросовера. Про це повідомляє AutoExpress з посиланням на операційного директора компанії Тревора Манна. Основним конкурентом автомобіля стане Toyota C-HR.

Новинка отримає дизайн в стилі концепту e-Evolution, який був представлений на торішньому автосалоні в Токіо. Швидше за все, кросовер побудують на платформі CMF C і оснастять гібридною силовою установкою.

Lancer є найбільш продаваним автомобілем японської марки – з 1973 року він розійшовся тиражем в понад 6 мільйонів примірників. Lancer в перекладі з англійської – «улан». Перше покоління (1973 р.) з дизайном в популярному стилі «пляшка кока-коли» пропонувало вражаючий набір кузовів: двох- і чотиридверні седани, трьохдверний хетчбек і універсал.

У спадкоємців такого розмаїття вже не було. Наприклад, четверте покоління машини існувало виключно в кузові седан. Шосте пропонувало п’ятидверний кузов хетчбек, а сьоме – універсал і купе. Lancer дев’ятого покоління в Японії ніс приставку Cedia і відрізнявся від європейської машини не тільки зовні, але і збільшеною на 100 мм колісною базою. На даний момент в світі продається десяте покоління моделі.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook