Автоновини Токіо-2017

Mitsubishi представила новий кросовер Evolution

Фото: Mitsubishi

Кросовер e-Evolution оснащується трьома електромоторами і системою напівавтономного управління. Більшість технічних рішень інженери збираються застосувати на серійних моделях японського бренду.

Компанія Mitsubishi прийняла рішення відродити серію Evolution – під такою назвою випущений електричний кросовер. Концепт автомобіля отримав назву e-Evolution і був представлений на автосалоні в Токіо. У компанії новинку охарактеризували як «еволюція позашляховиків», яка демонструє «новий напрямок Mitsubishi Motors».

Купеподібний кросовер з низькою посадкою в майбутньому складе конкуренцію новому Nissan Juke. Більшість технічних рішень інженери компанії збираються застосувати на серійних моделях японського бренду.

Прототип отримав футуристичний дизайн, великі колісні диски, світлодіодну оптику, камери замість бічних дзеркал і ручки дверей, які приховані в стійках кузова. У компанії підкреслили, що автомобіль «об’єднав в собі систему повного приводу і електричну трансмісію з передовою технологією штучного інтелекту».

Кросовер оснащується трьома електромоторами – одним спереду і двома ззаду. Також прототип укомплектували повнопривідною системою Mitsubishi S-AWC. Всі динамічні характеристики новинки поки тримаються в секреті. Система напівавтономного управління включає в себе спеціальні датчики і камери.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook