Автоновини

Jaguar залишить XE і XF без компресорних V6 в Європі

Фото: Jaguar Land Rover

Компанія Jaguar перестане продавати в Європі S-модифікації седанів XE і XF, які комплектуються компресорними трилітровими моторами V6. Про це з посиланням на власне джерело повідомляє видання Autocar.

Трилітровий агрегат з приводним нагнітачем видає 380 к.с. і 450 Нм крутного моменту. З таким двигуном компактний седан XE прискорюється з місця до «сотні» за 4,2 сек., а більш важкий XF – за 5,3 секунди.

Замість цих версій британський виробник буде пропонувати варіанти з індексом 300 Sport, які були представлені в середині квітня. Новинки оснащуються дволітровою бензиновою «турбочетвіркою», що розвиває 300 к.с. і 400 Нм крутного моменту. Двигун працює разом з восьмиступінчастим «автоматом» і системою повного приводу. Компактний седан XE 300 Sport з таким агрегатом набирає першу “сотню” за 5,7 сек., а XF 300 Sport – на 0,2 сек. повільніше.

У салоні з’явилися фірмові емблеми «300 Sport», килимки в спортивному стилі, особливе рульове колесо, а також тиснені підголовники. Стандартне оснащення включає модернізовану мультимедійну систему Touch Pro з 10-дюймовим сенсорним дисплеєм.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook