Автоновини

«Богдан» врахував всі зауваження і готує оновлену версію санітарних Богдан 2251

Фахівці «Богдан Моторс» працюють над оновленням санітарного автомобіля «Богдан 2251» відповідно до пропозицій, які надало Міністерство оборони України після дослідної експлуатації машини у військах, повідомляє Autoconsulting.

Українські військові переглянули свої вимоги до автомобіля і це дозволило «Богдан Моторс» внести зміни в інтер’єр медичного КУНГ-а, які забезпечать військовослужбовцям більш комфортне перебування в ньому під час виконання завдань за призначенням. У комплектацію машини будуть додані штатні кронштейни під крапельниці, які згідно з попередніми вимогами не передбачалося.

Автомобілі обладнають проблисковими маячками та пристроєм для подачі спеціального звукового сигналу. Це полегшить пересування медичних екіпажів дорогами загального користування та прискорить доставку пораненого до місця надання кваліфікованої допомоги.

Важливою зміною, внесеною замовником, є монтаж переговорного пристрою між медичним відділенням і водієм. Це обладнання допоможе синхронізувати дії екіпажу і підтримувати постійний голосовий зв’язок під час виконання завдань.

Буде оновлено і інтерфейс кабіни водія. У нових машинах буде передбачена можливість регулювання підсвічування шкали приладів. Також на вимогу МО України настройки блоку комфорту автомобіля передбачають опцію скасування обов’язкового блокування дверей під час руху.

Нові пропозиції військових стосувалися і екстер’єру автомобіля. Перш за все змінюються обриси переднього додаткового захисного пристрою ( «кенгурятника»).

«Богдан Моторс» розробив проект вдосконалення паливної системи автомобіля відразу після надходження першої інформації про безпрецедентні проблеми з якістю палива в передових підрозділах. Тому фахівці компанії розробили проект модернізації і втілили його в нових машинах. Цей досвід буде врахований і в конструкції багатоцільового позашляховика «Богдан 2351».

Нагадаємо, що в частинах Міністерства оборони України успішно завершилися відомчі випробування автомобіля «Богдан 63172». І за їх результатами нова модифікація автомобіля «підтвердила належний технічний рівень підготовки автомобіля, який забезпечує виконання покладених на нього завдань». Тому цей тривісний повнопривідний автомобіль був рекомендований «допустити до експлуатації в Збройних Силах України в особливий період».

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook