Автоновини

Українська поліція отримала ще 102 автомобіля Skoda Rapid

Патрульна поліція отримала ще 102 новенькі автомобілі Skoda. На церемонії передачі президент України Петро Порошенко вручив сертифікати на новенькі автомобілі та повідомив, що ці автомобілі були виготовлені в українському Закарпатті.

“Сьогодні ми з вами присутні на посиленні поліції ще 102 новими автомобілями. Значна їх частина – це автомобілі українського виробництва. І нехай ви бачите, що це Skoda, але зроблені вони в українському Закарпатті”, – підкреслив президент.

102 автомобілі отримала поліція Києва і Дніпопетровської, Донецької, Запорізької, Київської, Миколаївської, Полтавської, Херсонської, Черкаської, Вінницької, Волинської, Житомирської, Закарпатської, Луганської, Львівської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Хмельницької, Чернівецької, Чернігівської, Черкаської областях.

Також національна поліція отримала 10 патрульних і багатофункціональних катерів TUNA 600, TUNA 865 і ВСС 85. Як підкреслюють в МВС – катератакож  повністю українського віробніцства.

Ця техніка здатна забезпечити повноцінну охорону громадського порядку, боротьбі зі злочинністю в річкових і морських акваторіях, повідомляють в МВС. Також свої човни отримають рятувальники державної служби надзвичайних ситуацій. Їх катери зможуть діяти як в річках, так і в морі.

Ще управління ДСНС України в Черкаській і Житомирській областях отримали 10 пожежних автоцистерн на базі шасі КрАЗ. 5 машин передаються підрозділам Черкаської області та 5 – підрозділам Житомирської області.

 

ДЖЕРЕЛО: autoconsulting.com.ua

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook