Автоновини

Купе Alfa Romeo стане гібридом

Фото: Motor1

Компанія Alfa Romeo розробить нову версію моделі Giulia в кузові купе. Двохдверку представлять до кінця нинішнього року. Продажі автомобіля почнуться в 2019 року, повідомляє Autocar.

За даними видання, купе отримає гібридну силову установку c системою рекуперації кінетичної енергії, яка буде забезпечувати автомобілю додаткову потужність, і 2,9-літровий бензиновий двигун.

Очікується, що потужність такої модифікації перевищить 650 кінських сил. Таким чином, за цим показником новинка буде перевершувати своїх конкурентів, серед який BMW M4 DTM, Audi RS5 і Mercedes-AMG C63 S Coupe.

У моторну гамму машини також увійдуть бензинові і дизельні двигуни. Серед них 2,9-літрова “шістка” з двома турбінами потужністю 510 кінських сил. За попередніми даними, автомобіль отримає приставку Sprint в назві.

Світова прем’єра седана Alfa Romeo Giulia відбулася на мотор-шоу у Франкфурті в 2015 році. Автомобіль, що став наступником моделі 159, побудували на новій платформі оснастили двохважельною підвіскою спереду і багатоважелем ззаду. У седана найкраща в класі жорсткість кузова по крученню і рівномірний розподіл ваги по осях.

У компанії були плани розробити також Giulia в кузові універсал, однак пізніше від нього було вирішено відмовитися. Керівництво бренду порахувало створення такої машини недоцільним.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook