Автоновини

Власникам найшвидшого суперкара McLaren подарують «безцінну» статуетку

Фото: McLaren Automotive

Кожен з 106 власників найшвидшого дорожнього суперкара компанії McLaren отримає в подарунок особливу скульптуру, «яка не має ціни». Фотографію статуетки опублікувала прес-служба британської марки.

Скульптура являє собою копію трьохмісного салону майбутнього купе, яке стане ідеологічним наступником легендарної моделі F1. На виготовлення кожної статуетки, масою в 3,6 кг, буде потрібно більше 100 годин, 30 з яких підуть на ручне полірування.

На даний момент проект самого екстремального дорожнього суперкара McLaren відомий під назвою BP23 Hyper-GT. Він отримає тримісний салон, де водійське місце розташується посередині, а два пасажирських – з боків трохи позаду.

Суперкар укомплектують гібридною бензин-електричною силовою установкою, подробиць про яку поки не повідомляється. За попередніми даними, основою для неї стане чотирьохлітровий твін-турбо мотор V8, який зараз використовується на суперкарі 720S. Судячи з тизеру, максимальна швидкість автомобіля, яка зображена на електронному спідометрі, складе 243 миль на годину (391 км на годину). Для порівняння, максималка F1 дорівнює 389 км на годину.

Як очікується, McLaren BP23 з’явиться ближче до кінця поточного року, а його поставки клієнтам почнуться в наступному році. Всього буде випущено 106 автомобілів, вартість кожного з яких складе приблизно 2,5 млн доларів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook