Автоновини

Hyundai придумав назву для великого кросовера

Фото: Motor1

Компанія Hyundai може назвати свій новий великий кросовер Palisade. Саме таке найменування було зареєстровано корейцями в патентом відомстві США, повідомляє AutoGuide. За даними видання, прем’єра новинки відбудеться на автосалоні в Детройті в наступному році. Світові продажі почнуться не раніше кінця 2019 року. Новинка буде конкурувати з Chevrolet Suburban і Ford Expedition.

Автомобіль побудують на тій же платформі, що в майбутньому буде використовувати серійний Kia Telluride. Трьохрядовий кросовер буде пропонуватися як з переднім, так і з повним приводом. Судячи зі шпигунських фотографій, опублікованих Motor1, дизайн Palisade буде нагадувати Santa Fe нового покоління. Кросовер отримає вузькі фари головного світла і велику решітку радіатора.

За неофіційними даними, автомобіль отримає 3,3-літровий бензиновий двигун V6. Потужність агрегату складе 290 к.с. Також кросовер оснастять гібридною силовою установкою, до складу якої увійде 3,5-літровий мотор V6. Сумарна потужність такої версії Palisade складе близько 400 к.с.

Що стосується серійного втілення Kia Telluride, то точні терміни появи цього автомобіля поки не називаються. Однак, ця машина вже була помічена на випробуваннях. Новинка також буде пропонуватися як з переднім, так і з повним приводом. Не виключено, що Kia Telluride запозичить у концепт-кара гібридну силову установку, яка включає 270-потужний 3,5-літровий бензиновий V6, а також електромотор потужністю 130 кінських сил.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook