Автоновини

Rolls-Royce розповість про фінальні тести першого кросовера через соцмережі

Фото: Rolls-Royce

Компанія Rolls-Royce оголосила про початок завершальної стадії тестів першого кросовера Cullinan, висвітлювати які через соціальні мережі буде National Geographic. Відповідна угода була досягнута між британською маркою і американським науково-популярним телеканалом, повідомляє прес-служба автовиробника.

Кампанія, що отримала назву «The Final Challenge» ( «Останнє випробування»), стартує в середу, 4 квітня, в Північно-Шотландському нагір’ї. Потім автомобілі відвідають Австрійські Альпи, пустелі Близького Сходу, а завершаться тести в США. Щодня команда National Geographic буде публікувати короткий фільм і фотографії з випробувань.

Прем’єра Rolls-Royce Cullinan, розробка якого ведеться останні три роки, відбудеться на спеціальному заході влітку 2018 року. Кросовер побудують на надлегкій алюмінієвійархітектурі, яка згодом ляже у основу інших моделей британської марки.

За попередніми даними, Cullinan отримає агрегат від моделі Phantom нового покоління – 6,75-літровим мотор V12 з двома турбінами, що видає 671 к.с. і 900 Нм крутного моменту. Двигун буде працювати разом з восьмиступінчастим «автоматом» ZF і системою повного приводу.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook