Автоновини

Відео: Ferrari тестує прототип беззвучного суперкара

Фото: Motor1

В інтернеті опублікували відео, в якому показані випробування нової версії суперкара Ferrari 488, який, імовірно, оснащений гібридною силовою установкою. У ролику автомобіль прискорюється на тестовому треку Фьорано з використанням електричної тяги – практично в повній тиші.

За попередніми даними, до складу гібридної установки увійде бензиновий двигун V8, який працює в парі з електричним агрегатом і системою рекуперації кінетичної енергії при гальмуванні KERS.

Перший гібридний суперкар Ferrari з’явився в 2013 році, коли італійці представили модель LaFerrari. Його оснастили 963-потужною комбінованої установкою, склад якої включив 6,3-літровий мотор V12, електричний агрегат, комплект літій-іонних батарей і семиступінчастий “робот” з двома зчепленнями. Ferrari LaFerrari здатна розганятися до 100 км / год за три секунди, а її максимальна швидкість обмежена 350 км на годину.

Останньою новинкою компанії Ferrari стала нова версія суперкара 488, який отримав приставку Pista в назві. Купе укомплектували допрацьованим 3,9-літровим мотором V8 з двома турбінами, що розвиває 720 к.с. і 770 Нм крутного моменту. Більш потужний двигун і зменшена маса дозволить купе 488 Pista прискорюватися з місця до «сотні» за 2,85 секунди – на 0,2 секунди швидше 488 GTB.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook