Автоновини

Ford анонсував новий Focus

Фото: Facebook / FordRomania

Компанія Ford опублікувала в Facebook відеотизер моделі Focus четвертого покоління. Ролик дає уявлення про задню частину кузова автомобіля, дизайні колісних дисків, емблемах, а також про форму передньої оптики. Прем’єра новинки відбудеться на спеціальному заході 10 квітня.

Серійний випуск хетчбеків і універсалів Ford Focus нового покоління почнеться в червні на підприємстві в німецькому місті Саарлуї. Автомобілі для північноамериканського ринку вперше в історії будуть випускатися на заводі компанії Changan в Китаї.

За попередніми даними, в основу моделі ляже абсолютно нове модульне шасі, завдяки якому автомобіль вийде приблизно на 50 кг легше попередника. При цьому колісна база збільшиться приблизно на 50 міліметрів.

Лінійка агрегатів включить наддувні бензинові мотори сімейства EcoBoost робочим об’ємом 1,0 і 1,5 літра, а також 1,5 і 2,0-літрові дизельні агрегати EcoBlue. Як очікується, двигуни будуть працювати в парі з механічною коробкою передач, або з восьмідіапазонним «автоматом» (за іншими даними – з шестиступінчастим «роботом»).

У Ford Focus буде мінімум п’ять різних модифікацій. Крім стандартного хетчбека і універсала, покупцям запропонують розкішну версію Vignale, спортивний варіант ST-Line, а трохи пізніше буде спортивна версія ST і вседорожня модифікація Active.

Передбачається, що в 2020 році з’явиться повноцінна «заряджена» RS-версія. Вона повинна зберегти 2,3-літровий агрегат, який тепер буде працювати разом з бортовою 48-вольтовою електромережею. Сумарна віддача повинна перевищити 400 кінських сил.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook