Автоновини

Tesla оголосила про найбільше відкликання електрокарів

Фото: Tesla Motors

Компанія Tesla прийняла рішення відкликати 123 тисячи своїх електрокарів. Як повідомляє The Wall Street Journal, це найбільша сервісна акція американського автовиробника. Кампанія відкликання торкнеться седанів Model S, які були випущені до квітня 2016 року.

Причина сервісної акції – болти в підсилювачі керма, які схильні до надмірної корозії. Особливо це актуально для країн з холодним кліматом. На думку інженерів Tesla, вплив на болти надають протиожеледні реагенти. У сервісних центрах на Tesla Model S буде виконано заміну цих деталей. Всі роботи будуть абсолютно безкоштовні для власників електрокарів.

У жовтні минулого року Tesla прийняла рішення відкликати 11 000 електричних кросоверів Model X. Сервісна акція торкнулася автомобілів, які було побудовано з 28 жовтня 2016 року по 1 вересня 2017 року. Тоді причина відзивної кампанії стала несправність задніх крісел. Під час випробувань інженери Tesla виявили, що третій ряд крісел може раптово скластися під час ДТП.

Компанія Tesla, яка орієнтована на виробництво електромобілів, заснована в 2003 році. З 2008 продає Tesla Roadster. У 2012 році компанія представила седан Model S. Штаб-квартира виробника знаходиться в місті Пало-Альто, Каліфорнія. Штат компанії налічує більше двох тисяч чоловік.

У лютому нинішнього року Tesla Motors прийняла рішення змінити назву на Tesla Inc. На такий крок американська компанія пішла, що б нагадати про свої плани вийти за рамки продажів тільки електричних автомобілів і створити справжню «енергетичну імперію».

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook