Автоновини

Найшвидший кросовер Jaguar отримав 575-потужний мотор

Фото: Jaguar Land Rover

Компанія Jaguar представила спортивну модифікацію кросовера F-Pace, яка отримає приставку SVR в назві, на автосалоні в Нью-Йорку. Автомобіль комплектується 5,0-літровим бензиновим двигуном V8. Потужність агрегату становить 550 кінських сил.

З таким мотором розгін до 100 км / год кросовер виконує за 4,1 секунди. За цим показником новинка перевершує Porsche Macan Turbo, однак поступається Mercedes-AMG GLC 63 S і Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio.

Максимальна швидкість «зарядженого» F-Pace складає 283 км / г. Таким чином, новинка стала самим швидкісним кросовером бренду, не дивлячись на вагу в 2070 кг. Спортивний кросовер отримав задній електронний диференціал Jaguar (EAD), перенастроюючу адаптивну підвіску, модернізовану гальмівну систему і систему повного приводу.

Також автомобіль має більш жорсткі пружини, спортивну вихлопну систему, і модернізовані стабілізатори поперечної стійкості. Новинка відрізняється від стандартної версії F-Pace агресивнішим дизайном. Кросовер оснастили великими повітрозабірниками, іншими колісними арками і спойлером. На вибір клієнтам пропонуються 21- або 22-дюймові колісні диски.

На місцевому ринку прийом замовлень на новинку розпочався 28 березня. Бажаючим придбати спортивний F-Pace доведеться заплатити мінімум 85 094 євро.

Jaguar F-Pace – перший кросовер в історії англійського бренду – надійшов у продаж на український ринок влітку 2016 року. Придбати автомобіль можна в п’яти комплектаціях: Pure, Prestige, Portfolio, R-Sport і S. Автомобіль, як і нові XF і XE, побудований на платформі IQ [Al]. Всі модифікації F-Pace комплектуються восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач і системою повного приводу.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook