Автоновини

“Богдан” бізнес-партнера Порошенко буде виробляти електричні спецмашини для Данії

Датська компанія Banke Electromotive та луцький “Автоскладальний завод №1” Богдан Моторс уклали договори на розробку моделі конструкції вантажного автомобіля та виготовлення вантажівок для збору сміття муніципалітетами міст по всьому Європейському Союзу.

Про це повідомляється в прес-релізі компанії.

“Богдан” розраховує виготовити для датчан в 2018 році щонайменше 15 електричних вантажівок. Загалом потреба Banke Electromotive становить близько 200 автомобілів на рік.

Перший автомобіль буде виготовлено влітку цього року. Якщо він успішно пройде дослідну експлуатацію, серійне виробництво вантажних авто для Західної Європи буде розпочато в поточному році.

За словами директора ДП “АСЗ №1” АТ “АК “Богдан Моторс” Дмитра Писаного, підписання цього договору західноєвропейською компанією – це підтвердження високої кваліфікації працівників Конструкторського Бюро “Богдан Моторс”.

“Впевнені, що поєднання досвіду двох компаній сприятиме спільному успіху на європейському ринку”, – додав він.

Як відомо, Міністерство оборони замовило у “Богдан Моторс” 200 санітарних автомобілів. У квітні 2017 року військовим було передано першу партію техніки.

Згодом стало відомо, що з 50 доставлених на фронт автомобілів “Богдан-2251” 25 довелося ремонтувати або повертати на завод.

 

ДЖЕРЕЛО: biz.censor.net.ua

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook