Автоновини

Lotus розповів про свій перший кросовер

Фото: Autocar

Компанія Lotus завершує роботу над дизайном свого першого в історії кросовера. Про це повідомляє Autocar з посиланням на главу бренду Джин-Марк Гейлза. Очікується, що зовнішність новинки не буде сильно відрізнятися від концепту на патентних зображеннях, опублікованих раніше.

За словами топ-менеджера, маса машини не перевищуватиме двох тонн. Основних суперників машини Джин-Марк бачить в Maserati Levante і Porsche Macan. Очікується, що кросовер побудують на платформі SPA, яку вже використовують Volvo XC90 і XC60,

У моторну гамму новинки увійдуть чотирициліндрові бензинові двигуни. Також, за словами Гейлза, очікується поява гібридної модифікації кросовера. Сумарна потужність такої машини перевищить 400 к.с. Збирати новинку будуть на заводі в Китаї.

Раніше стало відомо, що британський виробник спортивних автомобілів Lotus перейшов під контроль китайської фірми Zhejiang Geely Holding Group, яка також є власником шведської марки Volvo. Компанія з КНР викупила у малайзійської компанії Proton 51% акцій «Лотуса». Решта 49% належать групі Etika Automotive.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook