Автоновини

Новий Volkswagen Touareg показали на відео

Фото: Volkswagen

Компанія Volkswagen опублікувала відеотизер, що дає уявлення про зовнішність у салоні кросовера Touareg нового покоління. Прем’єра автомобіля відбудеться в п’ятницю, 23 березня, на спеціальному заході в Пекіні.

Новий Volkswagen Touareg побудують на масштабованій архітектурі MLB Evo, яка лежить в основі Audi Q7, а також найшвидших серійних кросоверів в світі – Bentley Bentayga, Lamborghini Urus і Porsche Cayenne. Автомобіль вийде більшим і ширшими, але при цьому легшим за попередника – передбачається, що маса зменшиться приблизно на 100 кілограмів.

Новинка буде доступна з повністю цифровою панеллю приладів діагоналлю 12 дюймів, а також з 15-дюймовим сенсорним дисплеєм мультимедійної системи. Не виключено, що ряд функцій автомобіля можна буде керувати за допомогою жестів або голосу. В оформленні салону топових версій моделі використовують алюміній і натуральне дерево.

Лінійка двигунів поки не називається. Передбачається, що у нового «Туарега» буде R-модифікація з 2,5-літровим наддувним п’ятициліндровим агрегатом від Audi, а також версія з гібридною силовою установкою.

У Україні на даний момент продається нинішнє покоління кросовера. Ціни на автомобіль починаються від 1 510 610 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook