Автоновини Військова техніка

Випуск нового багатоцільового позашляховика для Збройних сил України розпочав “Богдан”

Фото: Богдан Авто

Позашляховик призначений для перевезення особового складу Збройних Сил, транспортування невеликих вантажів і майна всіма видами доріг та місцевості, проведення спеціальних операцій.

Корпорація “Богдан” розпочала виробництво нового спеціалізованого автомобіля– позашляховика “Богдан – 2351”. Автомобіль призначений для перевезення особового складу Збройних Сил, транспортування невеликих вантажів і майна будь-якими шляхами та місцевістю, проведення спеціальних операцій (дій)– патрулювання, супровід транспортних засобів під час виконання спеціальних завдань,– повідомляє прес-служба підприємства.

Нова модель позашляховика витримала усі випробування Міністерства Оборони, рекомендована до проведення підконтрольної експлуатації відповідно до вимог Постанови Кабінету Міністрів України.

“У рамках ініціативної програми з підвищення обороноздатності та доукомплектування автопарку Збройних сил України на виробничих потужностях Корпорації “Богдан” розгорнуто розробку та виробництво ряду зразків військової техніки для ЗСУ та інших силових структур. І цей напрям став для Корпорації найважливішим та стратегічним. Тепер наша лінійка військової техніки поповнилася ще одним зразком, затребуваним у Збройних силах”, – зазначили в Корпорації.

На думку представників “Богдана”, озброєння Армії сучасною технікою вітчизняного виробництва – це турбота не лише про переоснащення автомобільного парку Збройних Сил, який фактично не оновлювався впродовж років Незалежності, а й вагомий внесок в економічне відновлення України та створення нових робочих місць.

 

ДЖЕРЕЛО: uatv.ua

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook