Автоновини Женева-2018

Mercedes-AMG C43 оновився і став потужнішим

Фото: Mercedes-AMG

Компанія Mercedes-Benz оновила «підігрітий» варіант моделі C-Class – з індексом «43». Седан, публічна прем’єра якого відбудеться 6 березня на Женевському автосалоні, отримав більш потужний двигун.

Mercedes-AMG C43 4Matic оснастили модернізованим трилітровим агрегатом V6, в якому застосували збільшені турбіни. В результаті віддача мотора підвищилася з 367 до 390 кінських сил. Максимальний крутний момент залишився тим самим – 520 Нм.

Як і раніше, Mercedes-AMG C43 з кузовом «седан» здатний набирати першу “сотню” за 4,7 секунди, а універсал розганяється з місця до «сотні» на 0,1 секунди повільніше. Максимальна швидкість примусово обмежена електронікою на позначці 250 км на годину.

Mercedes-AMG C43 4Matic можна відрізнити від попередника по злегка видозміненій радіаторній решітці з фірмовим «подвійним лезом», іншому передньому і задньому бамперу, збільшеному дифузору, іншому спойлеру, а також іншим здвоєним патрубками випускної системи.

Як і оновлений стандартний C-Class, рестайлінговий C43 буде доступний з повністю цифровою панеллю приладів, а також з модернізованим мультимедійним комплексом Comand з 12,3-дюймовим дисплеєм і особливим меню від AMG.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook