Автоновини

Cadillac показав дизайн свого найменшого кросовера

Фото: Cadillac

Компанія Cadillac опублікувала відеотізер, що дає уявлення про дизайн свого найменшого кросовера – XT4. Публічна прем’єра новинки відбудеться в кінці березня на мотор-шоу в Нью-Йорку.

Як повідомлялося раніше, в лінійку агрегатів увійде сімейство «абсолютно нових, потужних і ефективних двигунів». За попередніми даними, він включить дволітрову «турбочетверку» потужністю не менше 275 кінських сил. Двигун зможе поєднуватися з дев’ятиступінчастою автоматичною коробкою передач. Новинка буде доступна як з переднім, так і з повним приводом.

Не виключено, що для самого маленького «Кадилака» буде доступна система напівавтоматичного управління Super Cruise, яка застосовується на флагманської моделі CT6. Електроніка контролює рульове управління, а також акселератор і гальмівну систему – аж до повної зупинки. При цьому водій повинен стежити за дорогою і в будь-який момент бути готовим взяти керування на себе.

Виробництво кросовера буде налагоджено в штаті Канзас. Cadillac XT4 складе конкуренцію BMW X1 і X2, Audi Q3 і Mercedes-Benz GLC.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook