Автоновини Женева-2018

Китайці створили 1305-потужний трековий супергібрид

Фото: Techrules

Китайська компанія Techrules представила гоночну RS-модифікацію свого дизель-електричного гіперкара Ren з 1305-потужною установкою. Публічна прем’єра новинки відбудеться 6 березня на Женевському автосалоні.

Автомобіль масою 1 854 кг наводиться у рух шістьма електричними моторами, що харчуються від комплекту акумуляторів на 28,4 кВт-год. У ролі збільшувача запасу ходу виступає дизельний мікротурбогенератор. В сумі агрегати видають 1305 к.с. і 2340 Нм крутного моменту. Ren RS здатний набирати першу “сотню” менш ніж за три секунди, а його максимальна швидкість складе 330 км на годину.

Запас батарей можна поповнити на 80% за 15 хвилин за допомогою спеціальної системи швидкої зарядки. При повністю заправленому паливному баку і заряджених батареях автомобіль може проїхати до 1170 кілометрів.

Зовнішність Ren RS була розроблена компанією GFG Style – новою дизайн-студією знаменитого Джорджетто Джуджаро і його сина Фабріціо. Творці гіперкара відзначили, що надихалися зовнішнім виглядом сучасних винищувачів.

На даний момент компанія Techrules займається пошуком партнерів, які можуть допомогти китайській фірмі налагодити дрібносерійне виробництво подібних автомобілів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook