Автоновини Женева-2018

З’явилася перша фотографія конкурента Porsche Panamera від Mercedes

Фото: Carscoops

У розпорядженні видання Carscoops виявилася перша офіційна фотографія чотирьохдверного суперкара Mercedes-AMG GT4, прем’єра якого відбудеться 6 березня на Женевському автосалоні. Новинка складе конкуренцію Audi RS7 Sportback, Porsche Panamera, а також майбутній BMW M8 Gran Coupe.

Серійний автомобіль запозичить основні стилістичні елементи у прототипу Mercedes-AMG Concept, представленого навесні минулого року. Плюс до всього, чотирьохдверний суперкар отримає активний задній спойлер, який буде автоматично висуватися після досягнення певної швидкості.

За попередніми даними, Mercedes-AMG GT4 оснастять чотирилітровим твін-турбо мотором V8, який, наприклад, на AMG E63 розвиває 610 кінських сил. За іншою версією, новинку укомплектують гібридною силовою установкою, створеною на основі цього ж двигуна, який буде працювати в парі з електромотором. Сумарна віддача агрегатів складе близько 800 сил. Такий автомобіль зможе безпосередньо конкурувати з 680-потужною Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid.

Mercedes-AMG GT4 замінить в лінійці німецької марки нинішній CLS 63 AMG. Як очікується, серійне виробництво новинки почнеться у вересні, а перші автомобілі доберуться до покупців до кінця поточного року.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook