Автоновини Женева-2018

Skoda розповіла про новий компактний кросовер

Фото: Skoda

Компанія Skoda опублікувала нове тізерне зображення свого майбутнього компактного кросовера і поділилася першим технічними характеристиками цього автомобіля. Прототип під назвою Vision X, який буде представлений публіці на автосалоні в Женеві 6 березня, зможе використовувати відразу три джерела енергії, повідомляє Auto-motive.

Так, машина зможе їздити на бензині, газі (CNG) і електриці. Крім цього, водій отримає можливість в будь-який момент перемикати привід (задній, передній, повний).

Новинка комплектується чотирициліндровим 1,5-літровим двигуном TSI і двома балонами з газом. У режимі CNG потужність мотора становить 130 кінських сил. Автомобіль в такому випадку активує передній привід.

Також у Vision X є електромотор, який в разі необхідності активує задню вісь. При комбінованому використанні кросовер стає повнопривідним. Така складна силова установка дозволяє новинці розганятися до 100 км / год за 9,3 секунди. Максимальна швидкість – 200 км на годину.

У компанії відзначили, що зовнішність Skoda Vision X натхненна «традиціями богемського кришталю». Автомобіль отримав агресивні бампери, масивні пороги, скляний панорамний дах, а також 20-дюймові колісні диски.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook