Автоновини

У Женеві покажуть 1800-потужний гіперкар

Фото: Corbellati

Італійська компанія Corbellati планує привезти до Женеви свій гіперкар під назвою Missile. Очікується, що машину оснастять 9,0-літровим бензиновим мотором V8. Потужність агрегату становить 1800 кінських сил. Двигун буде працювати спільно з 6-ступінчастою АКПП. Максимальна швидкість новинки – 500 км на годину.

Таким чином, Missile може стати найшвидшим гіперкаром для доріг загального користування. На даний момент цей титул належить Koenigsegg Agera RS. Цей автомобіль став найшвидшим серійним автомобілем у світі, розігнавшись до 444,6 км на годину, восени минулого року.

Кузов автомобіля буде виконаний з карбону. Судячи з тізерного зображення, дизайн машини буде нагадувати Alfa Romeo 33 Stradale. Сама компанія була заснована родиною Корбелатті, яка до цього займалася створенням ювелірних прикрас. Missile стане їх першим автомобілем в історії.

Крім цього, на звання найшвидшого в світі серійного автомобіля претендує купе Hennessey Venom GT F5, прем’єра якого відбулася на тюнінг-фестивалі SEMA в Лас-Вегасі. Гіперкар оснащується 7,4-літровим твін-турбо мотором потужністю 1600 к.с., який працює спільно з семиступінчастим “роботом” з одним зчепленням. Hennessey Venom GT F5 здатний прискорюватися з місця до 300 км / год за 10 секунд, а його заявлена ??максимальна швидкість склала 484 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook