Автоновини

BMW 7-Series залишиться без мотора V12

Фото: BMW

Компанія BMW планує відмовитися від використання двигуна V12 на 7-Series. Зараз таким мотором оснащується топова модифікація «сімки» M760Li. За даними BMWBlog, таке рішення було прийнято через посилення екологічних норм в Європі.

Як повідомляє видання з посиланням на неназване джерело, баварський бренд планує оновити 7-Series в наступному році. Після рестайлінгу модель позбудеться 6,6-літрового мотора V12. Решта подробиць про новинку поки тримаються в секреті.

У Україні ціни на модифікацію седана під назвою M760Li починаються від 4 922 999 грн. Машина комплектується 6,6-літровим бензиновим мотором V12. Потужність агрегату становить 610 к.с. і 800 Нм крутного моменту. З таким мотором автомобіль розганяється до 100 км / год за 3,7 секунди. Максимальна швидкість обмежена на позначці 250 км на годину. Мотор працює спільно з 8-ступінчастою коробкою передач Steptronic.

Автомобіль оснащується аеродинамічним М-обвісом і 20-дюймовими легкосплавними дисками M Double-spoke 760M. У салоні встановлюються нові сидіння з обробкою шкірою Nappa. У комплектацію входить 4-зонний автоматичний клімат-контроль з пакетом Ambient Air, а також аудіосистема Harman Kardon.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook