Автоновини

Skoda відправила ліфтбек Superb на Марс

Компанія Skoda підготувала свою відповідь Ілону Маску. Чехи опублікували пародійний відеоролик, де продемонстрована підготовка лифтбека Superb до подорожі на Марс.

Після перевірки дзеркал заднього виду і системи адаптивного освітлення, водій, екіпірування якого дуже нагадує його колегу на ім’я Starman, заводить 2,0-літровий бензиновий двигун TSI. На дисплеї мультимедійної системи з’являється напис: «Не панікуй, Ілон!», І автомобіль відправляється в дорогу. Завдяки 280-потужному двигуну ліфтбек досить оперативно прибуває в невелике французьке село під назвою Марс, де на даний момент проживає кілька сотень людей.

Електрокар Tesla Roadster відправився в космос 6 лютого. Цей автомобіль раніше належав самому Маску. Успішний запуск новітньої ракети-носія Falcon Heavy відбувся з космодрому на мисі Канаверал (Флорида). На водійському місці в електрокарі знаходиться манекен, на ім’я Starman.

У Україні Skoda Superb пропонується з бензиновими моторами робочим об’ємом 1,4, 1,8 і 2,0 літра потужністю від 125 до 280 кінських сил. Трансмісії – шестиступінчаста “механіка” або “робот” DSG з двома зчепленнями. Ціни на седан починаються від 610 597 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook