Автоновини

Nissan назвав дату прем’єри седана Teana нового покоління

Фото: Motor1

Компанія Nissan представить седан Altima на автосалоні в Нью-Йорку в кінці березня нинішнього року. Відповідний відеоролик, що анонсує дебют цього автомобіля, був опублікований японським брендом на Youtube. На українському ринку ця модель відома під назвою Teana.

Видання Motor1, в свою чергу, опублікувала перші шпигунські фотографії з випробувань новинки. Судячи по знімках, дизайн седана отримає риси концепту Vmotion 2.0, який був представлений в минулому році на мотор-шоу в Детройті. Основними конкурентами машини стануть Toyota Camry, Honda Accord, Hyundai Sonata і Chevrolet Malibu. Всі технічні характеристики седана поки тримаються в секреті.

Третє покоління Teana, нагадаємо, продавалося на нашому ринку з 2014 року. Автомобіль пропонувався з двома бензиновими моторами (172 і 249 кінських сил).

У 2015 році машина пережила рестайлінг. Модель отримала незначні доопрацювання в зовнішності. Найпомітніша зміна – поява нової оптики, виконаної в стилі нового Murano. Також змінилася форма переднього бампера і решітка радіатора.

У технічній частині також відбулися деякі зміни. Наприклад, за рахунок зміненої передньої частини у автомобіля покращився коефіцієнт аеродинамічного опору. Ще у седана допрацювали підвіску, встановивши нові амортизатори і пружини.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook