Автоновини

Pininfarina розробила дизайн перших в’єтнамських автомобілів

Фото: Pininfarin

Італійське кузовне ательє Pininifarina опублікувала дизайн-скетчі нового седана і кросовера, які стануть першими в історії в’єтнамськими автомобілями. Випуском машин займеться місцева компанія Vinfast, повідомляє Auto-motive.

Всього італійська студія створила 20 дизайнерських концепцій для майбутніх моделей. Потім було влаштовано голосування, в якому потенційних клієнтів попросили вибрати найбільш вдалі варіанти, відповідні «в’єтнамським смакам і світовим трендам». В опитуванні взяло участь понад 62 тис. чоловік.

Судячи із зображень, седан отримає вузьку світлодіодну передню оптику, що зливається з радіаторною решіткою і особливий вигнутий капот. Схоже оформлення передньої частини буде і у кросовера, який також отримає пластиковий захист нижньої частини кузова, рейлінги на даху і великі колісні арки.

Vinfast, який стане першим самостійним автомобільним брендом у В’єтнамі, розраховує запустити першу модель у вересні 2019 року. До 2025 року компанія збирається почати випускати до півмільйона машин щорічно.

Раніше стало відомо, що Pininfarina представить на Женевському автосалоні суперкар HK GT, розроблений для гонконгської компанії Hybrid Kinetic Group (HKG). Частиною силової установки новинки стане мікротурбогенератор.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook