Автоновини

Електричний Opel Corsa з’явиться в 2020 році

Компакт-кар Opel Corsa наступного покоління отримає версію з повністю електричною силовою установкою. Про це повідомляє прес-служба німецької марки.

Новий Opel Corsa, в основу якого, як очікується, ляже платформа наступного Peugeot 208, з’явиться в 2019 року, а його електрична модифікація дебютує роком пізніше. Випуск новинки налагодять на підприємстві в іспанській Сарагосі. «Корса» стане четвертим за рахунком спільним проектом Opel і французького Groupe PSA, куди входять компанії Peugeot і Citroen.

Восени 2017 року Opel оприлюднив план свого подальшого розвитку під назвою PACE! Який передбачає повернення до прибутку до 2020 року, уніфікацію платформ і двигунів, а також масовий перехід на гібридні і електричні силові установки.

До 2024 року Opel планує стати «зеленим автовиробником N1 в Європі». В рамках цієї стратегії німці збираються створити еко-модифікації кожної своєї легкової моделі, а також збільшити фінансування програм розробки гібридних, електричних і водневих машин. До 2020 в лінійці «Опеля» буде не менше чотирьох нових зелених автомобілів, включаючи гібридну модифікацію кросовера Grandland X і електричну Corsa.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook