Автоновини

Нову Toyota Supra розсекретили до прем’єри

Фото: SupraMKV

Онлайн-видання SupraMKV опублікувала скан японського журналу із зображенням концептуального гоночного купе Toyota Supra Racing – передвісника серійної версії відродженого спорткара Supra. Публічна прем’єра новинки відбудеться в березні в рамках Женевського автосалону.

Судячи по знімку, зовнішність Toyota Supra Racing дуже близька до прототипу FT-1, представленому в 2014 році. При цьому новий концепт отримає гоночний кузовний обвіс з заднім антикрилом і дефлекторами по обох краях переднього бампера. Плюс до всього, у нього будуть жовта головна оптика гоночні колеса з покришками Bridgestone і занижений дорожній просвіт.

«Цивільна» версія відродженої Toyota Supra розділить шасі з родстером BMW Z4 третього покоління – німецькі і японські фахівці в рамках угоди про співпрацю спільно ведуть розробку шасі для спорткара нового покоління з 2014 року.

За попередніми даними, в залежності від ринку моторна лінійка включить дволітрові «турбочетверкі» потужністю 200 і 250 к.с., а також 340-потужну трьохлітрову рядну «шістку». Трансмісія – восьмиступінчастий  “автомат”.

Крім того, у спорткара може з’явитися модифікація з гібридною силовою установкою, створеною на базі дволітрового агрегату, який буде працювати в парі з двома електромоторами – по одному на кожній осі.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook