Автоновини

Медична служба ВСУ отримає модернізовані санітарні автомобілі «Богдан»

Як повідомляє Міністерство Оборони України, під час недавнього круглого столу, що проходив за участю українських волонтерських і громадських організацій, а також представників Міноборони було прийнято рішення створити спеціальні групи для спільної роботи з розташованим в Черкасах заводом АТ «АК Богдан Моторс». Метою цієї співпраці стане модернізація санітарних машин марки Богдан-2251, які згодом надійдуть на озброєння медслужби ЗСУ.

Крім того, за даними деяких ЗМІ, виробник в свою чергу заявляє, що випуск автомобілів Богдан-2251 буде йти за планом і ніякої мови про відмову від закупівель з боку військових не йде. Нагадуємо, що раніше Міноборони придбало п’ятдесят примірників машин Богдан-2251 для медслужби ЗСУ в зоні АТО, але в процесі їх експлуатації було виявлено ряд несправностей. Тоді це пояснили несвоєчасним техобслуговуванням і використанням палива неналежної якості.

В даний момент черкаський завод вже розробив план заходів щодо поліпшення свого санітарного автомобіля і готовий в найкоротші терміни провести модернізацію для того, щоб Богдан-2251 максимально відповідав непростим умовам експлуатації спецтехніки в зоні АТО.

 

ДЖЕРЕЛО: auto.today

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook