Автоновини

Kia Sportage отримає зовнішність у стилі нового Cerato

Фото: Paultan

У розпорядженні онлайн-видання Paultan виявилися шпигунські фотографії рестайлінгового кросссовер Sportage. Судячи по знімках, позашляховик отримає оптику, виконану в стилі седана Cerato нового покоління, який був показаний на початку року на автосалоні в Детройті, повідомляє Auto-motive.

Передбачається, що кросовер буде відрізнятися від дорестайлінгової моделі фарами головного світла з чотирма світлодіодними елементами, іншою радіаторною решіткою і іншими повітрозабірниками в дусі концепт-кара SP.

Ззаду з’являться світлодіодні ліхтарі іншої форми, модернізована захисна платина днища, а також видозмінений задній бампер. Як очікується, салон теж чекає деяка модернізація.

Технічні подробиці про оновлений Kia Sportage поки тримаються в секреті. На українському ринку кросовер пропонується з 150-потужним дволітровим бензиновим мотором, що працює з шестиступінчастою механічною або автоматичною коробкою передач. Крім того, доступний дволітровий турбодизель, що видає 185 кінських сил. Такий мотор працює тільки з «автоматом». Ціни на модель стартують з позначки 603 750 гривень (з урахуванням спецпропозицій).

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook