Автоновини

Hyundai оновив гібридні Sonata

Фото: Hyundai

Компанія Hyundai привезла на автосалон в Чикаго оновлені версії седана Sonata з гібридною силовою установкою. Автомобіль доступний на американському ринку в двох версіях – Hybrid і PHEV (підключаємий гібрид). Продажі новинки почнуться в другому кварталі нинішнього року, повідомляє Auto-motive.

Рестайлінговий седан отримав серйозні зміни в дизайні. Машину укомплектували новими бамперами, світлодіодною оптикою, і видозміненою решіткою радіатора. У салоні седана встановлюються інша приладова панель і великий екран мультимедійної системи.

Гібридна версія Hyundai Sonata оснащується силовою установкою, що складається з дволітрового мотора, шестидіапазонного «автомата», сполученого з коробкою електродвигуна, а також батарей ємністю 1,76 кіловат-години. Сумарна потужність седана становить 195 кінських сил.

Оновлений Hyundai Sonata PHEV отримав більш потужний електромотор і модернізовані батареї із збільшеною місткістю. Завдяки цьому сумарна віддача була збільшена до 204 кінських сил. Запас ходу на одній електротязі у цієї машини становить 43 кілометри.

Відрізнити рестайлінгову Sonata сьомого покоління від дореформеної можна за новою решіткою радіатора в стилі нових Elantra і Solaris, вертикальним світлодіодним ходовим вогням і іншому рельєфу капота.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook