Автоновини Женева-2018

Hyundai назвав дату прем’єри Santa Fe нового покоління

Фото: Hyundai

Компанія Hyundai опублікувала тизерний відеоролик кросовера Santa Fe нового покоління. Також в ньому анонсується дата прем’єри автомобіля – 21 лютого нинішнього року. Публічний дебют машини відбудеться на автосалоні в Женеві в березні, повідомляє прес-служба корейського бренду. Автомобіль буде продаватися і в Україні з серпня 2018 року. Ціни на машину будуть оголошені пізніше.

Довжина машини становить 4770 мм, а ширина – 1890 міліметрів. За запевненням прес-служби компанії, новинка має кращу місткість салону в сегменті. Водієві доступні система попередження при бічному трафіку ззаду, функція безпечного виходу запобігає випадкам з автомобілями, що наближаються ззаду, тимчасово блокуючи двері, що дозволяє пасажирам покинути салон в безпечній обстановці. Такі опції машина Hyundai отримала вперше.

Дизайн автомобіля сильно відрізнятися від свого попередника. Судячи з опублікованих зображень, машина отримала фірмову решітку радіатора, спортивні бампери, масивні колісні арки і подвійну передню оптику, подібний стилістичний елемент стане фірмовою рисою всіх майбутніх позашляховиків південнокорейської марки. Також кросовер оснастили ліхтарями в стилі Кona. В салоні машини встановили нову приладову панель і великий сенсорний дисплей.

Технічні характеристики автомобіля поки тримаються в секреті. За неофіційними даними, в моторну гамму увійде 2,0-літрововий бензиновий турбомотор. Топові версії оснастять 3,5-літровим агрегатом. Дизельний модифікації машини будуть комплектуватися 2,0- і 2,2-літровими моторами.

У Україні на даний момент продається Santa Fe нинішнього покоління. Автомобіль пропонується в шести комплектаціях за ціною від 970 800 грн. Кросовер комплектується  2,2-літровим дизельним агрегатом. Потужність такого двигуна становить 200 кінських сил.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook