Автоновини

Найекстремальнішу версію Ford Ranger розсекретили до прем’єри

Фото: Ford

Фотографії екстремальної версії пікапа Ford Ranger нового покоління під назвою Raptor втекли в мережу. Знімки були опубліковані виданням Motoring. Однак після були видалені з цього ресурсу. Фото пізніше також з’явилися на Motor1. Від звичайної версії машина відрізняється розширеними колісними арками, великими колісними дисками і іншою решіткою радіатора, повідомляє Auto-motive.

За попередніми даними, Ford Ranger Raptor отримає дволітровий турбодизель який буде легше, але при цьому могутніше нинішнього 3,2-літрового бензинового мотора. За іншою версією, новинку укомплектують 2,7-літровим наддувним агрегатом V6 потужністю понад 300 кінських сил. Мотор буде поєднуватися з 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Пікап Ford Ranger Raptor оснастять модернізованою підвіскою з особливими настройками, позашляховими покришками, більш продуктивними гальмівними механізмами, а також посиленим захистом нижньої частини кузова.

Виробництво моделі буде налагоджено на заводі компанії в Мічигані. Продажі новинки стартують на американському ринку в кінці 2018 року.

Стандартна версія пікапа Ranger була представлена ??на автосалоні в Детройті. У США новинка з’явиться у продажу з 2,3-літровим бензиновим турбодвигуном з чотирма циліндрами. Агрегат працює спільно з 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Інші технічні характеристики автомобіля тримається в секреті. Раніше на американському ринку машина пропонувалася тільки з дизельними двигунами.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook