Автоновини

Hyundai представила кросовер Santa Fe нового покоління

Фото: Hyundai

Компанія Hyundai офіційно представила кросовер Santa Fe четвертого покоління для південнокорейського ринку. Фотографії та характеристики новинки опубліковані на сайті автовиробника. Версія для Європи і України дебютує пізніше, повідомляє Auto-motive.

Зовні Hyundai Santa Fe виконаний в стилістиці компактного кросовера Kona, а також водневого автомобіля Nexo. Новинка отримала фірмову «каскадну» радіаторну решітку, що дебютувала на сімействі i30.

Салон кардинально відрізняється від інтер’єру моделі попереднього покоління. Кросовер отримав зовсім іншу передню панель, а також великий сенсорний дисплей мультимедійного комплексу, який тепер розташований в самому верху центральної консолі.

У Південній Кореї новий Hyundai Santa Fe запропонують з трьома моторами: турбодизелями робочим об’ємом 2,0 і 2,2 л, а також з дволітровою бензиновою «турбочетвіркою». Всі агрегати будуть працювати в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач і системою повного приводу. На інших ринках в лінійку моторів кросовера увійде 3,5-літровий двигун V6.

У список електронних помічників увійде система запобігання фронтальних зіткнень, функція дотримання рядності руху, а також адаптивні фари.

Публічна прем’єра Hyundai Santa Fe нового покоління відбудеться або в березні на Женевському автосалоні, або на початку квітня на мотор-шоу в Нью-Йорку.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook