Автоновини Женева-2018

Спорткар Alpine A110 згорів під час зйомок Top Gear

Фото: Top Gear

Під час зйомок автомобільного шоу Top Gear на ралі Монте-Карло згорів спорткар Alpine A110. Під час інциденту за кермом автомобіля перебував Кріс Харріс. Штурманом виступав Едді Джордан, який раніше очолював власну команду Формули-1, повідомляє Top Gear.com.

Точні причини займання поки що невідомі. Харріс і Джордан були одягнені в спеціальні комбінезони, що допомогло їм уникнути опіків і травм. Пожежний розрахунок не встиг впоратися із загорянням, і спорткар Alpine A110 вигорів повністю.

«На жаль, автомобіль втрачений. Мені завжди було сумно бачити знищення красивого автомобіля», – заявив Кріс Харріс.

«Ралі Монте-Карло було мрією для мене. Поїздка на автомобілі по трасі була прекрасна, Кріс прекрасно керував спорткаром. Це така ганьба, що ми провалили тест машини. Однак треба розуміти, що таке іноді відбувається», – додав Едді Джордан.

Офіційна прем’єра Alpine A110 відбулася в минулому році на автосалоні в Женеві. Дизайн автомобіля виконаний в стилі концепту Vision. Задня частина новинки нагадує модель 1960 рjre. яка також носила назву A110. Машина отримала надлегкі автомобільні сидіння – вага оббитого шкірою крісла складає 13 кілограмів.

Автомобіль оснастили 1,8-літровим бензиновим турбодвигуном з чотирма циліндрами. Цей мотор є модифікованою версією 1,6-літрового агрегату, який встановлюється на Clio RS. Потужність мотора становить 252 кінських сили. З таким двигун до 100 км / год автомобіль розганяється за 4,5 секунди.

Довжина машини становить 4,18 м, а ширина 1,80 метрів. Вага розподіляється в пропорції 44: 56 до задньої осі. Вага новинки не перевищує 1080 кілограмів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook