Автоновини

Найменший Ford оновився і отримав вседорожню версію

Фото: Ford

Компанія Ford представила оновлену версію своєї найменшої моделі – Ka +. Після рейстайлінгу хетчбек отримав абсолютно новий дизельний мотор, а також вседорожню модифікацію Active, повідомляє Auto-motive.

Оновлений Ford Ka + відрізняється від дорестайлингової моделі збільшеними фарами головного світла, іншою радіаторною решіткою з хромованим облицюванням і модернізованою передньою панеллю.

Що стосується варіанту Active, то він отримав пластиковий захист нижньої частини кузова, більш широку колію і збільшений стабілізатор поперечної стійкості спереду. Дорожній просвіт виріс на 23 міліметра. Плюс до всього, інженери застосували електронний підсилювач рульового управління, переналагодженні амортизатори, модернізовану систему запобігання перекидання і рейлінги на даху.

Нарешті, Ford Ka + Active буде пропонуватися з новим дизельним турбоагрегатом робочим об’ємом 1,5 л, що видає 95 к.с. і 215 Нм крутного моменту. Бензинова лінійка представлена ??1,2-літровим двигуном, створеним на базі більш об’ємного мотора об’ємом 1,5 літра від моделі Fiesta. Такий силовий агрегат доступний в двох варіантах форсування – 70 або 85 кінських сил. Всі мотори, включаючи турбодизель, поєднуються з п’ятиступінчастою механічною коробкою передач.

У список пропонованого устаткування увійшла мультимедійна система SYNC 3 з 6,5-дюймовим сенсорним дисплеєм, а також з підтримкою інтерфейсів Apple CarPlay і Android Auto. Плюс до всього, перелік оснащення включає датчик дощу, задній парктронік, автоматичний клімат-контроль і підігрів передніх сидінь.

Публічна прем’єра хетчбека відбудеться на початку березня на Женевському автосалоні. Європейські продажі оновленого Ford Ka + і його модифікації Active стартують до кінця 2018 року. Наприклад, у Великобританії ціни на новинку починаються від 10 795 фунтів стерлінгів (приблизно 428 тисяч гривень).

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook