Автоновини

Kia приступила до тестів нового Soul

Фото: Motor1

Компанія Kia приступила до дорожніх випробувань кросовера Soul наступного покоління. Перші шпигунські фотографії тестового прототипу новинки, яка повинна дебютувати на початку наступного року, опублікувало видання Motor1.

Судячи по знімках, кросовер другого покоління збереже свою характерну незграбну форму. Як очікується, деякі стилістичні елементи будуть запозичені у концепт-кара Trail’ster, представленого в 2015 році на Чиказькому автосалоні.

За неофіційними даними, Kia Soul наступного покоління побудують на новій архітектурі, яка передбачає застосування повнопривідної схеми, тому не виключено, що у кросовера з’явиться відповідна модифікація. На фотографіях в передній частині прототипу також помітні датчики. Це може говорити про те, що Kia Soul буде пропонуватися з системами автоматичного управління.

Передбачається, що лінійка двигунів включатиме деякі нинішні мотори. Базовим стане 132-потужний агрегат об’ємом 1,6 літра. Крім того, буде доступний дволітровий двигун потужністю 163 сили, а також 1,6-літрова «турбочетвірка», що видає 204 кінських сили.

На українському ринку нинішній Kia Soul пропонується з 1,6-літровими агрегатом потужністю 124 к.с. Трансмісія- шестиступінчаста “механіка”. Ціни на Kia Soul варіюються від 438 600 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook