Автоновини

Skoda показала дизайн майбутніх кросоверів

Фото: Skoda

Компанія Skoda опублікувала дизайн-скетчі нового концептуального кросовера Vision X, покликаного дати уявлення про зовнішній вигляд майбутніх SUV чеської марки. Публічна прем’єра прототипу відбудеться на початку березня на Женевському автосалоні, повідомляє Auto-motive.

Новинка являє собою компактний міський кросовер, серійна версія якого може зайняти місце на сходинку нижче за модель Karoq. Відмінні риси концепт-кара: агресивні бампери, масивні пороги, скляний панорамний дах, а також 20-дюймові легкосплавні колісні диски. У компанії відзначили, що зовнішність Skoda Vision X натхненна «традиціями богемського кришталю».

У салоні розташувалася широка центральна панель і окремий кольоровий дисплей з «інтуїтивним інтерфейсом», за допомогою якого можна управляти мультимедійною системою і функціями мережевого підключення. Крім того, кросовер отримав кришталеві елементи оздоблення інтер’єру зі спеціальною підсвіткою.

Skoda Vision X оснащений гібридною силовою установкою, подробиць про яку поки не повідомляється. Передбачається, що моторна лінійка серійного кросовера може включити трьох- і чотирициліндрові бензинові і дизельні мотори потужністю від 95 до 150 кінських сил.

Як очікується, серійний варіант Skoda Vision X з’явиться в першій половині 2019 року. У Європі ціни на модель будуть починатися приблизно від 17-18 тис. євро.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook