Автоновини

Seat підтвердив створення окремого бренду для спортивних машин

Фото: Seat

Компанія Seat підтвердила створення нового окремого бренду Cupra, під яким будуть випускатися спортивні модифікації моделей іспанської марки. Офіційна прем’єра бренду відбудеться 22 лютого, а перші автомобілі під новим логотипом будуть представлені на початку березня на Женевському автосалоні.

Нова емблема Cupra буде містити той же самий малюнок, який іспанська компанія зареєструвала в минулому році. Такий логотип з’явився на хот-хетчі Leon Cupra R, який став найпотужнішою серійною моделлю в історії марки.

Seat Leon Cupra R має дволітрову «турбочетвірку», що розвиває 310 кінських сил. Двигун здатний працювати в парі з шестиступінчастою “механікою” або з семідіапазонним «роботом» з двома зчепленнями. Автомобіль прискорюється з місця до 100 км / год за 5,8 сек., а його максимальна швидкість обмежена позначкою 250 км на годину. Тираж новинки обмежили 799 екземплярами.

Наступним автомобілем Seat з емблемою Cupra стане «заряджена» модифікація кросовера Ateca. Новинку оснастять тим же дволітровим наддувним мотором потужністю близько 300 кінських сил.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook