Автоновини

Новий Kia cee’d сфотографували з серійним кузовом

Фото: Autoevolution

У розпорядженні видання Autoevolution виявилися шпигунські знімки Kia cee’d третього покоління, на яких закамуфльований хетчбек зображений з серійним кузовом. Публічна прем’єра новинки відбудеться в березні на Женевському автосалоні, повідомляє Auto-motive.

Судячи з фотографій, третій cee’d вийде схожим на седан Forte нового покоління (на українському ринку – Cerato). Хетчбек отримає світлодіодні фари головного світла, а також фірмову радіаторну решітку «Ніс тигра», запозичену у спортивного фастбека Stinger. Нарешті, ряд стилістичних елементів буде взято у концепт-кара Proceed, представленого у вересні на Франкфуртському автосалоні.

У лінійку двигунів Kia cee’d увійде бензиновий трьохциліндровий наддувний мотор робочим об’ємом один літр потужністю 120 к.с., а також 1,4-літрова «четвірка», що видає 140 кінських сил. Крім того, будуть доступні дизелі двигуни об’ємом 1,6 літра, що розвивають 110 і 136 сил. Трансмісії – шестиступінчаста “механіка” або семідіапазонний «робот» з двома зчепленнями.

За попередніми даними, у третього cee’d буде мінімум чотири модифікації. Крім хетчбека і універсала, покупцям запропонують автомобіль з кузовом Shooting Brake, а також похашляховий варіант.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook